Angry Birds 2011 pc Download

Etiketler: , , , ,


Angry Birds 2011 pc Download
iPhone'un en başarılı oyunlarından birisi şüphesiz herkesin bildiği Angry Birds. Geçtiğimiz yıllarda, iPhone'ları kasıp kavuran Angry Birds, şimdi de popüler oyun konsolu PlayStation 3'e gelmeye hazırlanıyor. Ayrıca, Windows Phone 7 sürümünün de önümüzdeki birkaç ay içinde hazır olacağı açıklandı.

Angry Birds oyunu, sapan kullanarak "öfkeli kuşları", yumurtalarını çalan domuzlara fırlatmaya ve domuzların korunaklı kalelerini yıkmaya dayanıyor.
Oyunun yapımcısı, Rovio Mobile'ın Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre, Angry Birds birkaç ay içinde Windows Phone 7'ye gelecek ve bir PC sürümünün de gelmesi gündemde.

Angry Birds'ün PS3 platformuna gelmesi ise tam olarak bir sürpriz değil. Yapımcı şirket, geçtiğimiz yılkonsol üreticileriyle görüştüklerini ve oyunu diğer platformlara da taşımayı hedeflediklerini belirtmişlerdi. Angry Birds 2011 pc versiyonunu da şu an çıkmış durumda Windows 7 64bit sorunsuz çalışabiliyor ayrıca herhangi bir kurulum ihtiyacı duymuyor rar dosyasını açtıktan sonra AngryBirds.exe çift tıklayarak oyunu büyük bir zevkle oynaya bilirsiniz. Oynamaya başladık dan sonra eminim bırakamayacaksınız.

Developer: Rovio Mobile 
Publisher: Clickgamer Media Chillingo
Publication Type: license Publication
Language: English
License: Freeware
Size: 44 MB 
System Requirements: 
Operating System: Windows XP / Vista / Windows 7
Processor: 2GHz 
Memory: 512 MB
Video: 3D-graphics card compatible with DirectX, 128 MB 
Sound Card: Sound device compatible with DirectX 9.0c 
Free space on hard disk: 45.2 MB 

Angry Birds 2011 pc sürümünü buradan indirebilirsiniz. 
Download Altarnatif Angry Birds 2011 pc sürümünü buradan indirebilirsiniz. Windows 7 32bit - 64bit
Xp kullanıcıları artı bunu indirip kurun Windows Xp

0 yorum:

Yorum Gönder